torsdag 7. august 2008

The great outdoors

Endelig noe nytt fra denne kanten. Nærmer seg slutten på ferien, og om det ikke har blitt mye scrapping, så har ihvertfall bildebunken vokst! Jenter som bader, og fisker, og fanger krabber, og spiser is, og plukker rips, og samler insekter, og kjører båt, og plukker blomster....

Dette er et bilde tatt for få dager siden. Vi er på vei ned til sjøen for å lete etter krabber. Tok den enkle utveien med sepia, siden jeg sliter med kombinasjonen av dette irrgrønne sommergresset og fargerike sommeklær....

Ark og pynt fra 29. Street Market, diverse rubons (sommerfuglrubons på transparent og så klippet ut), blomster og blader fra Prima.

Ellers er jeg midt oppi en storopprydding på scrapperommet. Har fått på plass flere hyller og det begynner å se bra ut. Litt småplukk igjen ennå, men nå måtte jeg bare scrappe bittelitt... ;-)

4 kommentarer:

mammainord sa...

denne var skikkelig nydelig !!

Karen M. Thaule-Pedersen sa...

Så nydelig bilde, og herlige duse farger du har valgt!!

Jamie sa...

Beautiful LO! The colors and picture are just lovely! Sounds like a wonderful day! I hope you caught and ate lots of crabs! Thank you for visiting and complimenting my blog! Have a good day!

anne jorunn sa...

Herlig LO nok en gang!!Skikkelig lekkert med sepia til papirene du har brukt! Nydelig pyntet!!

Ha en flott og kreativ dag!!
Stor klem fra Anne Jorunn! :)