onsdag 18. august 2010

Simply Prima....

Jeg laget en lignende LO til Kira for en stund tilbake, med et av disse ferdigsydde arkene til Prima. Så jeg lovet å spare arket med hjertene til Mali, og endelig fant jeg et bilde som passet perfekt. Har også brukt noen andre mønsterark fra Prima bak bildet. Og en gammel bokside, sprayet med Glimmermist og krøllet sammen. Fikk også brukt punchere fra Martha Stewart. Blomster, bling og pebbles fra Prima, sammen med metallpynt fra Kort & Godt. Litt glitterlim på blomstene. Tittelen er en diecut fra MME, som sikkert har blitt liggende i stæsjboksen i flere år.... Limte den med 3D-puter.
Sommerfuglene er klippet ut fra et mønsterark, og dekorert med litt glitterlim.
En ganske så kjapp LO å lime sammen. Når til og med sømmen er fikset på forhånd....

Her er vi igang med skolestart. 2 ivrige 1.klassinger hadde sin første dag på mandag. Det ble nok knipset noen bilder som kanskje må scrappes... :-)

6 kommentarer:

Pauline sa...

Nydelig bilde og flott side!
Prima har mye flott.

Ha en fin augustuke, treffes vi neste uke?

Detema sa...

Perfekt bilde og stæsj til dette arket.

Siv Anita ´s scrappebenk sa...

Nydelig, flotte blomster og sommerfugler alt passet helt perfekt;)

Randi Elisabeth sa...

Kjempe flott:) Både bilde og ark kom til sin rette her, og du "fullførte" det med lekker pynt:) Har noen slike ark liggende, men får jo aldri brukt de.....
Tenker jentene er ivrige med skolen og alt det der, måtte det bare vare he he;)

Elisabeth sa...

åååh, søte allpakka så flott......

Linda64 sa...

Kjempelekker LO.. Likte veldig godt all stasjen.. Papiret var jo også bare utrolig flott...Håbe jentene kose seg på skolen!
Linda