onsdag 1. september 2010

Bryllupskort og litt til...

Jeg fikk en bestilling på et bryllupskort for litt siden. Og med litt kort tidsfrist, så hadde jeg ikke tid til å være så veldig kreativ. Men hadde lyst til å bruke mine nyinnkjøpte Grunge Flourish Hearts fra Stempelglede. Så da kikket jeg innom bloggen deres og fant dette kortet å lifte....
Og her er min versjon:
Arket er fra Webster Pages, og det er jo nesten dekorativt nok i seg selv. Jeg brukte lys Bazzill til selve kortet, og så et mørkebrunt panel.
Hjertet stemplet jeg to ganger, og klippet ut det ene. Limte det med 3D-puter, og brukte Melissa Frances-perler rundt hele kanten. Blomster fra Storyteller, sammen med roser, utpuncha blader og perlebånd. Teksten printet jeg ut og limte også med 3D-puter. Sommerfuglene er fra en Martha Stewart punch, flere roser, og litt perler limt rundtomkring. Kjempekjekt kort å lage, og jeg skal nok få brukt disse stemplene mye framover.
Så laget jeg et kort til min tante, som nettopp ble 50 år ung.....
Her har jeg også brukt ark fra Webster Pages. Først et fra en 6x6-blokk, som passet perfekt som bakgrunnsark. Så klippet jeg ut detaljer fra et 12x12 ark, og limte dette med 3D-puter. Blader og stakittgjerde er fra Martha Stewart punchere.
Bokstavene er fra Jenni Bowlin. Klippet ut ballongene fra et annet ark, og limte selve alderen på den ene. Brukte glitterlim på rosene og sommerfuglene.

Nå nærmer det seg også årets messe. Gleder meg veldig og håper kontoen ikke er helt tom før den tid.....

4 kommentarer:

Siv Anita ´s scrappebenk sa...

Fantastiske kort du har laget, masse nydelige detaljer, nice:)

Line sa...

Spørst om jeg ikke også må lifte deg på bryllupskortet, likte det.
Du har brukt pynten på de arkene veldig bra, jeg har nesten ikke brukt dem i det hele tatt.

Detema sa...

Nydelige kort!!

Randi Elisabeth sa...

Kjempe flotte kort du har laget med masse "dybde", 3D puter er kjekt:) Liker når ikke ting er så flatt;) Nydelig det hjerte med perlene rundt;)