lørdag 20. august 2011

Bokmerker til skolestart

Fikk plutselig en trang til å lage flere av disse bokmerkene. Måtte bare finne noen å lage dem til. Så da laget jeg til 3 skolestartere, så de er godt forberedt når de begynner å lese bøker selv :-)
Laget først et til Lars, som jeg har hørt er veldig opptatt av tall. Måtte ha med noen bokstaver også, og så noen sjarmerende monstre. Det meste er fra My Minds Eye, bortsett fra monstrene fra Jillibean Soup. En emaljert charms med Buzz Lightyear passet bra.
Tvillingsøster Hanne er nok mer glad i rosa enn broren. Så her brukte jeg ark fra Barbeint/Poppy Design. Bokstavene er glitterbokstaver fra Prima. Brukte også noen punchere, diverse rester av rubons, og glitterlim.
Torbjørn fikk et maritimt bokmerke, siden han er glad i båtlivet. Her har jeg brukt de nye arkene fra Maja Design/Skärgårdsliv. Og så fant jeg noen rubons fra Sandylion. Øverst festet jeg en piratcharm.
Jeg har laminert alle sammen, så de tåler litt hardhendt bruk.

Lykke til med skolestart, både til 1. klassinger og alle andre. Mine to jenter gleder seg veldig til å begynne i 2. klasse - nå er de jo ikke minst lengre.....
Ha en fin helg!

4 kommentarer:

inger synnøve sa...

så kjekke bokmerker du har laget :)

anne jorunn sa...

Så stilige de var!!
Kan tenke meg at de blir tatt vel imot! Slike må jo bare øke leselysten!!:)

Håper du har en flott søndag! :-)

Siv Anita ´s scrappebenk sa...

Kjempe kule disse ble, goe du e:)

Linda64 sa...

3 kanonflotte bokmerker! Kjekt å gjøre dem så personlige!! Snakkes om noen få dager.. knib!