fredag 20. november 2009

Halloween

Jeg er vel blant dem som har irritert meg over at vi ser ut til å ha adoptert denne typisk amerikanske skikken. Men må vel innse at den er kommet for å bli....
Så i år svelget jeg en kamel (igjen...) og hadde to heksekledde jenter springende rundt! De fikk ikke gå og ringe på dørene ennå, men det var jo veldig kjekt å være korrekt antrukket når man deler ut godteri.
(Og så er jeg glad i Halloweenfarger og pynt, så jeg har et stort lager av passende ark og tilbehør... *rødme*)
Må tilstå at her er det heftig bildemanipulasjon... Egentlig tok vi bilde av jentene inne i stua, men bakgrunnen var jo håpløs. Så ved hjelp av min bedre halvdel og Photoshop, så hadde vi plutselig perfekt skogsbakgrunn.
Jeg har sprayet med Color Wash på hvit Bazzill, og brukt mask fra Tim Holtz. Så tegnet jeg rundt edderkoppnettet med sort penn. Hadde oransje maling stående rett foran meg, så jeg stemplet noen sirkler med svamp. Mønsterark fra MME, og Bazzill Cardstock Strips.

De søte flaggermusene er stempel fra Imaginisce, jeg bare fargela dem med Promarkers. De er limt med 3D-puter.
Ravn + edderkopp er fra QK, og det samme er alfabetet (Haunted) brukt i tittelen. Alt er punchet i sort glitterark.
Brukte Dymo til resten av teksten. Katten er klippet ut av en journaling note fra Melissa Frances. (Kunne jo ikke ha hekser uten en svart katt.....)
Vanskelig å ta bilder av LO'ene, siden det knapt er dagslys nå for tiden. Så denne gjør seg nok enda bedre i RL....
Tar også med noen ATC'er jeg laget på Papirfesten. Her er det meste fra MME og Melissa Frances. Og så fikk jeg igjen brukt dies fra QK og svart glitterark.
3 kommentarer:

Grethes Kreative Hjørne sa...

Så sinnsyk bra LO, og stilige ATC`er.
Nå var det altfor lenge siden jeg hadde vært innom bloggen din. Mye lekkert du lager. Jeg ble inspirert nå til å scrappe litt :)

Siv Anita ´s scrappebenk sa...

Ja denne var bare drit kul, kan eg sei de meine jo positivt, he, he skikkelig kule farger, mye fine detaljer:)

Detema sa...

Tøff effekt med spray og edderkoppnett mask, herlige friske farger og utrolig søte hekser!!