tirsdag 27. juli 2010

3 kort.....

... i anledning barnehageslutt for jentene. Helt utrolig at de allerede er skolejenter.....
Vi har vært kjempefornøyd med barnehagen og de voksne som jobber der. Laget derfor personlige kort til de 3 som jobber på jentenes avdeling, for å vise hvor stor pris vi setter på dem. Inni kortene er det bilde av jentene, og litt tekst som de har hjulpet til med selv. Jeg spurte dem om hva de kom til å savne/huske mest om den enkelte voksne, og da kom det fram litt morsomme fakta :-)
Til det første kortet brukte jeg ark fra Basic Grey - Wisteria. Den lilla rammen er punchet med Martha Stewart puncher rundt kanten, og så sydd fast til bakgrunnsarket.
En samling av blomster og pebbles fra Prima, sammen med blonder, roser og perleswirl.
Journalingkortet er fra MME, og bokstavene er fra Making Memories. Sommerfuglene er også punchere fra MS, pyntet med litt halvperler.
På det neste kortet har jeg brukt ark fra 7gypsies og vanlig kraftkartong.
Blomster fra Prima og bokstaver fra Jenni Bowlin + Dymo.
Vintagekortet passet perfekt, siden det lignet på oppgavene jentene fikk i førskolegruppen. Og som var umåtelig populære! ;-)
Jeg klattet også litt crackle paint rundtomkring.
Til det siste kortet brukte jeg ark fra Kaisercraft. Det store hjertet er fra Creative Imaginations.
Bokstavene er fra Jenni Bowlin, fargelagt med Promarkers. Og så brukte jeg litt Gaffertape og Epoxysirkler fra Creative Imaginations. Og litt punchinella og pompombånd.
Måtte ha med litt metallstjerner sammen med transparenten med noteark (jeg og mottaker har delvis samme musikksmak....). Transparenten ble svidd litt med lighter i kantene for å få den litt ujevn.
Fant også noen store metallgrommets som passet bra. Hadde helt glemt at jeg hadde disse....

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så flotte og detaljrike kort 8-) Heldige er de som får dem, spesielt kjekt at du har gjort dem litt mer personlige enn hva vi kanskje pleier å gjøre ;-) Og smart å ta med noe jentene husker om vedkommende!

Linda64 sa...

Kjempestilige kort! Fargene du har brukt er bare så flotte.. Ingenting er som personlige kort og mottaker av disse ble sikkert kjempeglade for dem.
Linda

Randi Elisabeth sa...

For noen kjempeflotte kort du har laget, og for et flott minne fra jentene til mottakene:) Tenker de ble glade. Kreative kort med flotte farger og detaljer:)

Line sa...

Var utrolig flotte kort du har laget. Kjempe flott minne.

Detema sa...

Detaljerte og flotte kort!

Sivic sa...

Utrolig flotte kort, disse ble de nok svært glade for!!