tirsdag 5. oktober 2010

Such a perfect day...

Denne laget jeg til en utfordring hos Scrapshop. Vi scrappet alle etter en skisse laget av gjestedesigner Brit, og her kan du se alle resultatene.
Jeg har lenge tenkt å scrappe dette bildet fra fjorårets Kretaferie, og synes det passet perfekt til denne skissen.
Mønsterarket er jeg usikker på hvor er ifra, men mulig det er Webster's Pages. Fargene passet ihvertfall bra til bildet. Slet litt med å finne en passende tittel, men da dukket denne sangen opp i mitt forvirrede hode....
Bak bildet la jeg restene av en tranpsarentramme som jeg plutselig fant blant rotet på pulten... Tvillingstemplet kjøpte jeg på årets scrappemesse, og er fra North Star Stamps.
Under bildet er det en remse med tape fra Tim Holtz, og så blonder og utpunchet stakittgjerde.
Selve notatsiden er en del av mønsterarket. Jeg skar løs kanten, og la bildet under. All teksten her er skrevet for hånd.
Siden arket allerede hadde sommerfugler, så fortsatte jeg i samme stil. Sommerfugler fra Martha Stewart og Jenni Bowlin.
Denne helga ble tilbrakt på Papirfesten i Stavanger, og det var fantastisk gøy! Masse scrapping, skravling, og kjekke kurs som ga ny inspirasjon. Har ikke fått tatt bilder av helgas produksjon, men det dukker nok opp på bloggen etterhvert. Gleder meg allerede til neste gang, og det er jo bare et halvår til... :-)

6 kommentarer:

Jenta fra Vornese sa...

Hei! Datt tilfeldigvis innom bloggen din og må bare si det er så utrolig mye fint du lager!
Blir så inspirert til å prøve meg på noe selv når jeg ser alt det kreative du kommer på :) Utrolig masse detaljer, ser stadig noe nytt når jeg titter i gjennom :)

Denn LO`en du har laget her er jo bare helt herlig :) Skjønneste bildet og nydelige farger!

Bare må legge meg til følger hos deg slik at jeg kan få litt inspirasjon når jeg trenger det. ( og det er jo alltid ;) )

Ha en super dag! Klem Gina

Randi Elisabeth sa...

Denne så jeg jo i helgen og likte den veldig godt. Kjempeflott LO i nydelige farger og med flott pynt. Likte veldig godt bildet, gjerdet og selvfølgelig stempelet;)

Line sa...

Nydelig LO

Siv Anita ´s scrappebenk sa...

Flott bilde av jenten å der va jo stempelet i bruk også:)

Elisabeth sa...

åh du søte allpakka.....
DET stempelet var jo bare gull verdt..........synd du ikke bor nærmere for da hadde jeg nok trykt opp et par tre fire stk......er så sant så sant det som står, og bildet sier jo mer enn tusen ord jo......

takk for at du deler av din kreativitet...

Linda64 sa...

Kjempelekker LO Jonna. Utrolig mange lekre detaljer og ja arket er fra Websters Page, kjenner ei som faktisk holder på med en LO hjemme med akkurat samme arket, men som ikke kommer videre med den. Skal vist ta den med på treff i neste uke for å få litt input fra andre kreative scrappere.. Misunner deg håndskriften.
Snx