tirsdag 24. mai 2011

Bokmerker

Med 2 1.klassinger i hus som virkelig begynner å få dreis på lesingen, så trengs det jo såklart egne bokmerker! Og det er jo en grei måte å få brukt opp litt rester på, både av mønsterark, rubons og diverse.
Jeg brukte en stor shippingtag som mal. Det første ble i svart og grønt (siden brukeren er en erklært rosa-hater for tiden...). Ark fra Glitz Design, og diverse rubonsrester fra October Afternoon. Og bokstaver fra Jenni Bowlin.
Søsteren er forsatt hekta på rosa, så der var fargevalget enkelt. Her er det ark fra Primas Jack n' Jill serie. Glitterbokstavene er også fra Prima.
Jeg sydde rundt kanten på begge bokmerkene. Og det var bevisst at jeg ikke brukte noe 3d-pynt. Siden de skal brukes av klåfingra 6-åringer, så laminerte jeg dem til slutt. Og bandt bånd + charm i toppen.
Bokmerkene fallt så absolutt i smak, og er stadig i bruk. Og jeg har planer om å lage flere. Har en del nieser som sikkert også leser bøker..... :-)

7 kommentarer:

Martha sa...

Kuule;)

scrappemor sa...

Så stilig! Wn god ide til hva en kan gjøre med restepapir. Spørs om det ikke blir noen bokmerker på meg også. ;)

Wenche sa...

De ble kjempestilige!!! Flotte farger og layout. Laminering er smart for da holder de lenger!!!
Lykke til i månedens utfordring hos Trykkpressa!!
Klem, Wenche :0)

Line sa...

kjempe fine bokmerker. Kjekt at de liker så forskjellig. Har også planer om å lage noen, men ting tar tid.

Randi Elisabeth sa...

Har vært innom på noen snarvisitter i det siste, men ikke satt spor etter meg... Flotte ting du har laget siden sist. Disse bokmerkene var kjempe kule;) snarthelgklem fra meg;)

Monolitten sa...

Kjempefine bokmerker. Kjekt å gi i gave sammen med en bok også :-)
Mette

Linda64 sa...

Så flotte bokmerker. Jeg prøvde meg på et men fikk det ikke helt som jeg ønsket. Dine var bare så kule. Tenker jentene ble fornøyde med dem ja :-))