søndag 24. februar 2013

Morsdag og Valentine...

Scrapping.no har startet opp igjen en omgang Kort-O-Mania (kortkonkurranse over 8 uker), og jeg heiv meg med. Mest i håp om å komme litt ut av tørken, som jeg ennå sliter med....
Første oppgave var å lage morsdagskort.
Jeg har for det meste brukt ark og pynt fra Prima. Fant ut at jeg skulle pushe meg selv litt, og lime på dobbelt så mye som jeg pleier..... Så her er det blomster, fjær, osteklut og bling i mengder.
Papirrosene er både kjøpte og hjemmelagete. Hyssingen la jeg rundt helt til slutt, når jeg fortsatt syntes det manglet noe. Og så klisset jeg i vei med hvit gesso og hvit crackle paint.
Den røde button'en hører egentlig til en Valentineserie, men jeg syntes den passet like bra her. Teksten skrev jeg bare for hånd.

Neste oppgave var å lage Valentineskort, og det var ihvertfall helt nytt for meg.
Fikk en idè ned en gang, så det var bare å sette i gang.
Jeg har brukt et stort hjertestempel fra Stempelglede. Først embosset jeg med svart pulver. Så stemplet jeg på en bit restekartong og brukte rødt embossingpulver. Så klippet jeg ut det innerste hjertet og limte det med 3d-puter over det sorte.
Teksten er printet rett på kartongen. Og ellers er det paneler med svart glitterark og rød kartong.
Det ble temmelig clean & simple, som det allikevel tok meg 2 dager å få limt sammen. Takk til influensaen som slo meg ut....

6 kommentarer:

Sivic sa...

Ikke kjekt med influensa, håper du er god igjen nå.
Valentinskortet ble lekkert!
Og på morsdagskortet var det utrolig mye stasj og detaljer :)
Herlig!
Ha ei fin uke , klem

Detema sa...

Flotte kort du lager!

Eddie sa...

Kjempeflotte kort med utrolig store kontraster!! Begge var lekre på hver sin måte!! Klem fra Anne-Eddie :)

Randi Elisabeth sa...

Dette var to kort av rake motsetninger, men du og du så flotte. resultatet av å pushe seg litt var fantastisk, mye kjekt å se på der ja:) Og det valetnin kortet var C&S men bare LEKKERT :)
Klem;)

Elisabeth sa...

utrolig lekre kort du har laget her..... :o)

Marianne/skorpionen sa...

Fantastisk lekre kort du har laget i totalt ulik stil!! Digget dem begge to!! Så utrolig koselig å ha deg som bordkamerat i helgen :)