lørdag 15. februar 2014

Vennskap

Sist lørdag var jeg på kjempekjekt scrappetreff i Egersund. Traff mange kjente, skravlet mye, spiste god mat, og var forholdsvis produktiv ved scrappebordet også.
Vi fikk goodiebag med 2 ark + masse pynt. Og utfordringen var å bruke deler av dette og scrappe etter et gitt tema.
Jeg fikk temaet 'vennskap' og dette ble mitt bidrag. (Ble litt skygge over bildene - gleder meg til skikkelig dagslys...)
Jeg brukte hele det ene arket, og deler av det andre. La mørk grå kartong bakerst, og punchet kant rundt hele mønsterarket.
Brukte osteklede som jeg farget mørk med Dylusion Ink Spray.
Teksten er en rubons kjøpt hos Brit. Chipboard fra Blue Fern, og jeg brukte også de delene som var inni ringene.
Prøvde å bruke mye av pynten vi hadde fått, og når jeg først hadde begynt, så greidde jeg knapt å stoppe... Så her ble det meste limt på.
Slet først med å bruke de gule tingene, men fant ut at det ikke ble NOK gult, så jeg heiv med en ekstra button fra min egen samling. Da var det plutselig akkurat sånn det skulle være...
Jeg var så heldig å vinne kveldens avstemming, og vant en fantastisk flott premie - trillekoffert med tilhørende veske. Så da skulle jeg ha nok å pakke i før vårens Papirfest.
Og neste Egersundstreff varer en hel helg, og jeg gleder meg vilt allerede. Hotell er bestilt, og det er kjekt å ha noe å se fram til rett etter sommerferien.
Ha en fortsatt fin helg.

3 kommentarer:

Pauline sa...

Kjempefin side, skjønner godt at du vant!
Gleder meg også til Papirfesten! :-)

Randi Elisabeth sa...

Har jo vært så heldig å få studere denne IRL, kjempeflott :) Du inponerer stadig med både med C&S og slike som denne...der du ikke stopper hi hi.

Riikka Kovasin sa...

Really cool layout! Lovely details :)